Radionica za inovatore koji žele da pokrenu biznis iz oblasti cirkularne ekonomije

Ukoliko imate ideju za dizajn proizvoda iz oblasti cirkularne ekonomije, možete se prijaviti na besplatnu radionicu definisanja inovativnih preduzetničkih ideja koju organizuju Startit i EIT Raw Materials. Radionica će se održati u četvrtak, 23. decembra, od 16 do 18:30 časova.

Učesnici će online, preko Zoom platforme imati priliku da se upoznaju sa osnovama kreiranja novih biznisa i inovacija, kao i da saznaju više o prilikama za podršku i finansiranje koje nudi EIT preduzetnicima i inovatorima iz Srbije. Prisustvo je besplatno uz obaveznu prijavu na ovom linku do 22. decembra.

Radionica je namenjena istraživačima, timovima i pojedincima koji imaju želju da razviju biznis u oblasti sirovina. Ukoliko se bavite ili želite da se bavite procenom i istraživanjem resursa sirovina; rudarenjem u otežanim uslovima; povećanjem efikasnosti rešenja koje bi na bilo koji način modernizovalo eksploataciju ruda i sirovina; baterijama ili reciklažom, supstitutima toksičnih proizvoda i materijala i dizajniranjem proizvoda namenjenih cirkularnoj ekonomiji, ovo je pravo mesto za vas, navode organizatori.

Možete se prijaviti i ukoliko imate rešenje ili samo ideju koja bi mogla da se adaptira i primeni u ovom industrijskom polju. Dodatna pitanja o samoj radionici i EIT Raw Materials programima možete postaviti na: preduzetnistvo@startit.rs.

Foto: Promo