Hvala što ste posetili sajt Cirkularna ekonomija. Vaš pristup, kao i korišćenje ovih internet stranica podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Korišćenjem bilo kog dela sajta, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja.

Sajt Cirkularna ekonomija i svi tekstovi, logotipi, grafika, fotografije, video materijal i ostali materijali na ovom sajtu vlasništvo su izdavača Centar za promociju cirkularne ekonomije koji na njih polaže autorska prava ili su na sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava.

Tekstualni sadržaj je moguće preneti u drugi digitalni medij uz obaveznu objavu izvora teksta i objavu linka ka www.cirkularnaekonomija.org u tekstu i na kraju teksta.

Sajt Cirkularna ekonomija pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu, materijalnu ili nematerijalnu, direktnu ili indirektnu, nastalu korišćenjem.

Nijedan deo sajta Cirkularne ekonomije ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Cirkularna ekonomija nije odgovorna za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa Cirkularne ekonomije.

Ukoliko smatrate da je Cirkularna ekonomija povredila Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem Vašeg sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate.

Cirkularna ekonomija zadržava pravo da bez najave promeni ili modifikuje uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst, a vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja.